završni rad
DIFERENCIRANJE I POZICIONIRANJE ENO-GASTRO TURISTIČKOG PROIZVODA TEMELJENO NA SPECIFIČNOJ PONUDI PROIZVODNJE KUPINOVOG VINA

Ivana Žunić (2018)
Visoka škola za menadžment u turizmu i informatici u Virovitici
Citirajte ovaj rad...

Žunić, I. (2018). DIFERENCIRANJE I POZICIONIRANJE ENO-GASTRO TURISTIČKOG PROIZVODA TEMELJENO NA SPECIFIČNOJ PONUDI PROIZVODNJE KUPINOVOG VINA (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:165:312290

Žunić, Ivana. "DIFERENCIRANJE I POZICIONIRANJE ENO-GASTRO TURISTIČKOG PROIZVODA TEMELJENO NA SPECIFIČNOJ PONUDI PROIZVODNJE KUPINOVOG VINA." Završni rad, Visoka škola za menadžment u turizmu i informatici u Virovitici, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:165:312290

Žunić, Ivana. "DIFERENCIRANJE I POZICIONIRANJE ENO-GASTRO TURISTIČKOG PROIZVODA TEMELJENO NA SPECIFIČNOJ PONUDI PROIZVODNJE KUPINOVOG VINA." Završni rad, Visoka škola za menadžment u turizmu i informatici u Virovitici, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:165:312290

Žunić, I. (2018). 'DIFERENCIRANJE I POZICIONIRANJE ENO-GASTRO TURISTIČKOG PROIZVODA TEMELJENO NA SPECIFIČNOJ PONUDI PROIZVODNJE KUPINOVOG VINA', Završni rad, Visoka škola za menadžment u turizmu i informatici u Virovitici, citirano: 27.05.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:165:312290

Žunić I. DIFERENCIRANJE I POZICIONIRANJE ENO-GASTRO TURISTIČKOG PROIZVODA TEMELJENO NA SPECIFIČNOJ PONUDI PROIZVODNJE KUPINOVOG VINA [Završni rad]. Virovitica: Visoka škola za menadžment u turizmu i informatici u Virovitici; 2018 [pristupljeno 27.05.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:165:312290

I. Žunić, "DIFERENCIRANJE I POZICIONIRANJE ENO-GASTRO TURISTIČKOG PROIZVODA TEMELJENO NA SPECIFIČNOJ PONUDI PROIZVODNJE KUPINOVOG VINA", Završni rad, Visoka škola za menadžment u turizmu i informatici u Virovitici, Virovitica, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:165:312290