Visoka škola za menadžment u turizmu i informatici u Virovitici
Citirajte ovaj rad
Perković, Z. (2020). ENOLOGIJA I GASTRONOMIJA BARANJE KAO RESURS ZA RAZVOJ ENOGASTRONOMSKIH DOŽIVLJAJA (Specijalistički diplomski stručni). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:165:573102
Perković, Zdravko. "ENOLOGIJA I GASTRONOMIJA BARANJE KAO RESURS ZA RAZVOJ ENOGASTRONOMSKIH DOŽIVLJAJA." Specijalistički diplomski stručni, Visoka škola za menadžment u turizmu i informatici u Virovitici, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:165:573102
Perković, Zdravko. "ENOLOGIJA I GASTRONOMIJA BARANJE KAO RESURS ZA RAZVOJ ENOGASTRONOMSKIH DOŽIVLJAJA." Specijalistički diplomski stručni, Visoka škola za menadžment u turizmu i informatici u Virovitici, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:165:573102
Perković, Z. (2020). 'ENOLOGIJA I GASTRONOMIJA BARANJE KAO RESURS ZA RAZVOJ ENOGASTRONOMSKIH DOŽIVLJAJA', Specijalistički diplomski stručni, Visoka škola za menadžment u turizmu i informatici u Virovitici, citirano: 28.01.2021., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:165:573102
Perković Z. ENOLOGIJA I GASTRONOMIJA BARANJE KAO RESURS ZA RAZVOJ ENOGASTRONOMSKIH DOŽIVLJAJA [Specijalistički diplomski stručni]. Virovitica: Visoka škola za menadžment u turizmu i informatici u Virovitici; 2020 [pristupljeno 28.01.2021.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:165:573102
Z. Perković, "ENOLOGIJA I GASTRONOMIJA BARANJE KAO RESURS ZA RAZVOJ ENOGASTRONOMSKIH DOŽIVLJAJA", Specijalistički diplomski stručni, Visoka škola za menadžment u turizmu i informatici u Virovitici, Virovitica, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:165:573102