prikaz prve stranice dokumenta AUTOHTONI PREHRAMBENI PROIZVODI U GASTRONOMSKOJ PONUDI RURALNIH UGOSTITELJSKIH OBJEKATA
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
AUTOHTONI PREHRAMBENI PROIZVODI U GASTRONOMSKOJ PONUDI RURALNIH UGOSTITELJSKIH OBJEKATA

Ždralović, Veronika
Visoka škola za menadžment u turizmu i informatici u Virovitici

Citirajte ovaj rad

Ždralović, V. (2020). AUTOHTONI PREHRAMBENI PROIZVODI U GASTRONOMSKOJ PONUDI RURALNIH UGOSTITELJSKIH OBJEKATA (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:165:402132

Ždralović, Veronika. "AUTOHTONI PREHRAMBENI PROIZVODI U GASTRONOMSKOJ PONUDI RURALNIH UGOSTITELJSKIH OBJEKATA." Završni rad, Visoka škola za menadžment u turizmu i informatici u Virovitici, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:165:402132

Ždralović, Veronika. "AUTOHTONI PREHRAMBENI PROIZVODI U GASTRONOMSKOJ PONUDI RURALNIH UGOSTITELJSKIH OBJEKATA." Završni rad, Visoka škola za menadžment u turizmu i informatici u Virovitici, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:165:402132

Ždralović, V. (2020). 'AUTOHTONI PREHRAMBENI PROIZVODI U GASTRONOMSKOJ PONUDI RURALNIH UGOSTITELJSKIH OBJEKATA', Završni rad, Visoka škola za menadžment u turizmu i informatici u Virovitici, citirano: 20.10.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:165:402132

Ždralović V. AUTOHTONI PREHRAMBENI PROIZVODI U GASTRONOMSKOJ PONUDI RURALNIH UGOSTITELJSKIH OBJEKATA [Završni rad]. Virovitica: Visoka škola za menadžment u turizmu i informatici u Virovitici; 2020 [pristupljeno 20.10.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:165:402132

V. Ždralović, "AUTOHTONI PREHRAMBENI PROIZVODI U GASTRONOMSKOJ PONUDI RURALNIH UGOSTITELJSKIH OBJEKATA", Završni rad, Visoka škola za menadžment u turizmu i informatici u Virovitici, Virovitica, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:165:402132

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.