Visoka škola za menadžment u turizmu i informatici u Virovitici
Citirajte ovaj rad
Lebinec, M. (2019). ENOGASTRO TURIZAM KAO DESTINACIJSKI TURISTIČKI PROIZVOD (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:165:348678
Lebinec, Maja. "ENOGASTRO TURIZAM KAO DESTINACIJSKI TURISTIČKI PROIZVOD." Završni rad, Visoka škola za menadžment u turizmu i informatici u Virovitici, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:165:348678
Lebinec, Maja. "ENOGASTRO TURIZAM KAO DESTINACIJSKI TURISTIČKI PROIZVOD." Završni rad, Visoka škola za menadžment u turizmu i informatici u Virovitici, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:165:348678
Lebinec, M. (2019). 'ENOGASTRO TURIZAM KAO DESTINACIJSKI TURISTIČKI PROIZVOD', Završni rad, Visoka škola za menadžment u turizmu i informatici u Virovitici, citirano: 17.04.2021., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:165:348678
Lebinec M. ENOGASTRO TURIZAM KAO DESTINACIJSKI TURISTIČKI PROIZVOD [Završni rad]. Virovitica: Visoka škola za menadžment u turizmu i informatici u Virovitici; 2019 [pristupljeno 17.04.2021.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:165:348678
M. Lebinec, "ENOGASTRO TURIZAM KAO DESTINACIJSKI TURISTIČKI PROIZVOD", Završni rad, Visoka škola za menadžment u turizmu i informatici u Virovitici, Virovitica, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:165:348678