završni rad
GASTROENOLOŠKI TURIZAM TE NJEGOV POTENCIJAL U REGIJAMA SLAVONIJA, BARANJA I SRIJEM

Anja Zetaić (2018)
Visoka škola za menadžment u turizmu i informatici u Virovitici
Citirajte ovaj rad...

Zetaić, A. (2018). GASTROENOLOŠKI TURIZAM TE NJEGOV POTENCIJAL U REGIJAMA SLAVONIJA, BARANJA I SRIJEM (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:165:694114

Zetaić, Anja. "GASTROENOLOŠKI TURIZAM TE NJEGOV POTENCIJAL U REGIJAMA SLAVONIJA, BARANJA I SRIJEM." Završni rad, Visoka škola za menadžment u turizmu i informatici u Virovitici, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:165:694114

Zetaić, Anja. "GASTROENOLOŠKI TURIZAM TE NJEGOV POTENCIJAL U REGIJAMA SLAVONIJA, BARANJA I SRIJEM." Završni rad, Visoka škola za menadžment u turizmu i informatici u Virovitici, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:165:694114

Zetaić, A. (2018). 'GASTROENOLOŠKI TURIZAM TE NJEGOV POTENCIJAL U REGIJAMA SLAVONIJA, BARANJA I SRIJEM', Završni rad, Visoka škola za menadžment u turizmu i informatici u Virovitici, citirano: 16.02.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:165:694114

Zetaić A. GASTROENOLOŠKI TURIZAM TE NJEGOV POTENCIJAL U REGIJAMA SLAVONIJA, BARANJA I SRIJEM [Završni rad]. Virovitica: Visoka škola za menadžment u turizmu i informatici u Virovitici; 2018 [pristupljeno 16.02.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:165:694114

A. Zetaić, "GASTROENOLOŠKI TURIZAM TE NJEGOV POTENCIJAL U REGIJAMA SLAVONIJA, BARANJA I SRIJEM", Završni rad, Visoka škola za menadžment u turizmu i informatici u Virovitici, Virovitica, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:165:694114