završni rad
EKOLOŠKA PROIZVODNJA VINA KAO RESURS ZA RAZVOJ ENO-GASTRO TURIZMA

Viktorija Ditrih (2018)
Visoka škola za menadžment u turizmu i informatici u Virovitici
Citirajte ovaj rad...

Ditrih, V. (2018). EKOLOŠKA PROIZVODNJA VINA KAO RESURS ZA RAZVOJ ENO-GASTRO TURIZMA (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:165:421296

Ditrih, Viktorija. "EKOLOŠKA PROIZVODNJA VINA KAO RESURS ZA RAZVOJ ENO-GASTRO TURIZMA." Završni rad, Visoka škola za menadžment u turizmu i informatici u Virovitici, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:165:421296

Ditrih, Viktorija. "EKOLOŠKA PROIZVODNJA VINA KAO RESURS ZA RAZVOJ ENO-GASTRO TURIZMA." Završni rad, Visoka škola za menadžment u turizmu i informatici u Virovitici, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:165:421296

Ditrih, V. (2018). 'EKOLOŠKA PROIZVODNJA VINA KAO RESURS ZA RAZVOJ ENO-GASTRO TURIZMA', Završni rad, Visoka škola za menadžment u turizmu i informatici u Virovitici, citirano: 22.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:165:421296

Ditrih V. EKOLOŠKA PROIZVODNJA VINA KAO RESURS ZA RAZVOJ ENO-GASTRO TURIZMA [Završni rad]. Virovitica: Visoka škola za menadžment u turizmu i informatici u Virovitici; 2018 [pristupljeno 22.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:165:421296

V. Ditrih, "EKOLOŠKA PROIZVODNJA VINA KAO RESURS ZA RAZVOJ ENO-GASTRO TURIZMA", Završni rad, Visoka škola za menadžment u turizmu i informatici u Virovitici, Virovitica, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:165:421296