Visoka škola za menadžment u turizmu i informatici u Virovitici
Citirajte ovaj rad
Kopričanec, J. (2017). ENOGASTRONOMSKA BAŠTINA PODRAVINE I NJENO UKLJUČIVANJE U TURISTIČKU PONUDU (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:165:982108
Kopričanec, Jelica. "ENOGASTRONOMSKA BAŠTINA PODRAVINE I NJENO UKLJUČIVANJE U TURISTIČKU PONUDU." Završni rad, Visoka škola za menadžment u turizmu i informatici u Virovitici, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:165:982108
Kopričanec, Jelica. "ENOGASTRONOMSKA BAŠTINA PODRAVINE I NJENO UKLJUČIVANJE U TURISTIČKU PONUDU." Završni rad, Visoka škola za menadžment u turizmu i informatici u Virovitici, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:165:982108
Kopričanec, J. (2017). 'ENOGASTRONOMSKA BAŠTINA PODRAVINE I NJENO UKLJUČIVANJE U TURISTIČKU PONUDU', Završni rad, Visoka škola za menadžment u turizmu i informatici u Virovitici, citirano: 15.01.2021., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:165:982108
Kopričanec J. ENOGASTRONOMSKA BAŠTINA PODRAVINE I NJENO UKLJUČIVANJE U TURISTIČKU PONUDU [Završni rad]. Virovitica: Visoka škola za menadžment u turizmu i informatici u Virovitici; 2017 [pristupljeno 15.01.2021.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:165:982108
J. Kopričanec, "ENOGASTRONOMSKA BAŠTINA PODRAVINE I NJENO UKLJUČIVANJE U TURISTIČKU PONUDU", Završni rad, Visoka škola za menadžment u turizmu i informatici u Virovitici, Virovitica, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:165:982108