Premužak, L. (2020). UVOĐENJE I PRIMJENA SUSTAVA ZA UPRAVLJANJE SIGURNOŠĆU HRANE – HACCP (Undergraduate thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:165:203699
Premužak, Laura. "UVOĐENJE I PRIMJENA SUSTAVA ZA UPRAVLJANJE SIGURNOŠĆU HRANE – HACCP." Undergraduate thesis, Virovitica College, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:165:203699
Premužak, Laura. "UVOĐENJE I PRIMJENA SUSTAVA ZA UPRAVLJANJE SIGURNOŠĆU HRANE – HACCP." Undergraduate thesis, Virovitica College, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:165:203699
Premužak, L. (2020). 'UVOĐENJE I PRIMJENA SUSTAVA ZA UPRAVLJANJE SIGURNOŠĆU HRANE – HACCP', Undergraduate thesis, Virovitica College, accessed 16 January 2021, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:165:203699
Premužak L. UVOĐENJE I PRIMJENA SUSTAVA ZA UPRAVLJANJE SIGURNOŠĆU HRANE – HACCP [Undergraduate thesis]. Virovitica: Virovitica College; 2020 [cited 2021 January 16] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:165:203699
L. Premužak, "UVOĐENJE I PRIMJENA SUSTAVA ZA UPRAVLJANJE SIGURNOŠĆU HRANE – HACCP", Undergraduate thesis, Virovitica College, Virovitica, 2020. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:165:203699