prikaz prve stranice dokumenta UVOĐENJE I PRIMJENA SUSTAVA ZA UPRAVLJANJE SIGURNOŠĆU HRANE – HACCP
No public access
undergraduate thesis
UVOĐENJE I PRIMJENA SUSTAVA ZA UPRAVLJANJE SIGURNOŠĆU HRANE – HACCP

Premužak, Laura
Virovitica College

Cite this document

Premužak, L. (2020). UVOĐENJE I PRIMJENA SUSTAVA ZA UPRAVLJANJE SIGURNOŠĆU HRANE – HACCP (Undergraduate thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:165:203699

Premužak, Laura. "UVOĐENJE I PRIMJENA SUSTAVA ZA UPRAVLJANJE SIGURNOŠĆU HRANE – HACCP." Undergraduate thesis, Virovitica College, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:165:203699

Premužak, Laura. "UVOĐENJE I PRIMJENA SUSTAVA ZA UPRAVLJANJE SIGURNOŠĆU HRANE – HACCP." Undergraduate thesis, Virovitica College, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:165:203699

Premužak, L. (2020). 'UVOĐENJE I PRIMJENA SUSTAVA ZA UPRAVLJANJE SIGURNOŠĆU HRANE – HACCP', Undergraduate thesis, Virovitica College, accessed 27 October 2020, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:165:203699

Premužak L. UVOĐENJE I PRIMJENA SUSTAVA ZA UPRAVLJANJE SIGURNOŠĆU HRANE – HACCP [Undergraduate thesis]. Virovitica: Virovitica College; 2020 [cited 2020 October 27] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:165:203699

L. Premužak, "UVOĐENJE I PRIMJENA SUSTAVA ZA UPRAVLJANJE SIGURNOŠĆU HRANE – HACCP", Undergraduate thesis, Virovitica College, Virovitica, 2020. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:165:203699

Islandora Bookmark - Please login to use this feature