Lukač, A. (2019). GASTRONOMIJA I NJENO KORIŠTENJE ZA PODIZANJE RAZINE PREPOZNATLJIVOSTI I AUTENTIČNOSTI PONUDE TURISTIČKIH DESTINACIJA (Undergraduate thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:165:150575
Lukač, Andrea. "GASTRONOMIJA I NJENO KORIŠTENJE ZA PODIZANJE RAZINE PREPOZNATLJIVOSTI I AUTENTIČNOSTI PONUDE TURISTIČKIH DESTINACIJA." Undergraduate thesis, Virovitica College, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:165:150575
Lukač, Andrea. "GASTRONOMIJA I NJENO KORIŠTENJE ZA PODIZANJE RAZINE PREPOZNATLJIVOSTI I AUTENTIČNOSTI PONUDE TURISTIČKIH DESTINACIJA." Undergraduate thesis, Virovitica College, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:165:150575
Lukač, A. (2019). 'GASTRONOMIJA I NJENO KORIŠTENJE ZA PODIZANJE RAZINE PREPOZNATLJIVOSTI I AUTENTIČNOSTI PONUDE TURISTIČKIH DESTINACIJA', Undergraduate thesis, Virovitica College, accessed 15 January 2021, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:165:150575
Lukač A. GASTRONOMIJA I NJENO KORIŠTENJE ZA PODIZANJE RAZINE PREPOZNATLJIVOSTI I AUTENTIČNOSTI PONUDE TURISTIČKIH DESTINACIJA [Undergraduate thesis]. Virovitica: Virovitica College; 2019 [cited 2021 January 15] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:165:150575
A. Lukač, "GASTRONOMIJA I NJENO KORIŠTENJE ZA PODIZANJE RAZINE PREPOZNATLJIVOSTI I AUTENTIČNOSTI PONUDE TURISTIČKIH DESTINACIJA", Undergraduate thesis, Virovitica College, Virovitica, 2019. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:165:150575