Access restricted to students and staff of home institution
undergraduate thesis
GASTRONOMIJA I NJENO KORIŠTENJE ZA PODIZANJE RAZINE PREPOZNATLJIVOSTI I AUTENTIČNOSTI PONUDE TURISTIČKIH DESTINACIJA

Andrea Lukač (2019)
Virovitica College
Cite this document

Lukač, A. (2019). GASTRONOMIJA I NJENO KORIŠTENJE ZA PODIZANJE RAZINE PREPOZNATLJIVOSTI I AUTENTIČNOSTI PONUDE TURISTIČKIH DESTINACIJA (Undergraduate thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:165:150575

Lukač, Andrea. "GASTRONOMIJA I NJENO KORIŠTENJE ZA PODIZANJE RAZINE PREPOZNATLJIVOSTI I AUTENTIČNOSTI PONUDE TURISTIČKIH DESTINACIJA." Undergraduate thesis, Virovitica College, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:165:150575

Lukač, Andrea. "GASTRONOMIJA I NJENO KORIŠTENJE ZA PODIZANJE RAZINE PREPOZNATLJIVOSTI I AUTENTIČNOSTI PONUDE TURISTIČKIH DESTINACIJA." Undergraduate thesis, Virovitica College, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:165:150575

Lukač, A. (2019). 'GASTRONOMIJA I NJENO KORIŠTENJE ZA PODIZANJE RAZINE PREPOZNATLJIVOSTI I AUTENTIČNOSTI PONUDE TURISTIČKIH DESTINACIJA', Undergraduate thesis, Virovitica College, accessed 21 November 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:165:150575

Lukač A. GASTRONOMIJA I NJENO KORIŠTENJE ZA PODIZANJE RAZINE PREPOZNATLJIVOSTI I AUTENTIČNOSTI PONUDE TURISTIČKIH DESTINACIJA [Undergraduate thesis]. Virovitica: Virovitica College; 2019 [cited 2019 November 21] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:165:150575

A. Lukač, "GASTRONOMIJA I NJENO KORIŠTENJE ZA PODIZANJE RAZINE PREPOZNATLJIVOSTI I AUTENTIČNOSTI PONUDE TURISTIČKIH DESTINACIJA", Undergraduate thesis, Virovitica College, Virovitica, 2019. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:165:150575